Cinema op verzoek

Cinema Lumière geeft u de kans zelf een filmvertoning te organiseren.

Het concept:
Jij kiest een datum (minimum 1 maand vooraf), jij kiest een filmtitel en je zoekt vrienden die samen met jou de film willen zien.

Voorwaarden:
Wij starten dit initiatief voorlopig op vrijdaglaat 22.30u en zondagmorgen 10.30u. Jij kiest zelf een film, wij gaan voor u de vertoningsmogelijkheden en -rechten na. Jij vindt minimum 30 personen die tegen betaling van 6.50€ jouw keuzefilm willen zien. Jijzelf komt natuurlijk gratis. Er is ook mogelijkheid tot het nuttigen van een drankje in de zaal, of een kleine receptie achteraf.

Voor meer vrijblijvende informatie: elsie@lumiere.be

Aanvraag Cinema op verzoek

Naam & voornaam van de internaatverantwoordelijke

Gewenste filmtitel

Voorstel datum

Een moment geduld aub.

Deze aanvraag wordt door Cinema Lumière mailsgewijs bevestigd.

Ondergetekende

  • engageert zich hierbij het nodige aantal bezoekers te vinden (afhankelijk van vertoningsuur), te bespreken met de cinemadirectie
  • aanvaardt dat de cinemadirectie – omwille van té hoge vertoningskosten – bepaalde titels niet kan aanleveren

Deze aanvraag zal bevestigd worden via email. Bij de ontvangstmelding van uw aanvraag zal vermeld staan of uw filmkeuze kan worden aanvaard, en hoeveel betalende bezoekers u minimum moet kunnen samenbrengen. Pas daarna kunt u uw event communiceren. De bioscoop vermeldt indien u dit wenst, de vertoning ook op zijn communicatiekanalen.

Als organisator komt u uiteraard gratis, u kunt ook beslissen in hoeverre meegebrachte snoep en/of drank kunnen worden geconsumeerd.