Cine Mar – Movie Night

nl
SYNOPSIS:

De “Cine Mar – Surf Film Avond” trekt voor de vierde keer door Europa! Eén avond lang creëren we in jouw stad de ultieme mix van vreugde, strand vibes en contact met de natuur.

De film ‘GIVEN’ vertelt de reis van de familie Goodwin door de ogen van de zoon van surflegendes Aamion en Daize Goodwin: de zes jaar oude Given. Dit uitgangspunt geeft de film een jeugdige nieuwsgierigheid en onbevangenheid mee. Regisseur Jess Bianchi legt adembenemende landschappen, intieme familiemomenten en onschatbare culturele ervaringen vast.

Dion Agius neemt je in zijn nieuwste film ‘THE SMILING BAG’ mee op een audiovisuele roetsjbaan en markeert daarmee een nieuw sub genre binnen surffilms. Hij gebruikt speciale effecten en experimenteert met filters en camerastandpunten wat resulteert in een verfrissend-bizar project dat extreem surfen op een gloednieuwe manier belicht. We zijn verheugd om de 15 minuten versie te presenteren op onze Lente Tournee 2017.

De Hawaïaanse kunstenaar Sean Yoro (a.k.a. HULA) gidst ons in ‘WHAT IF YOU FLY’ door bevroren wateren in een kunstzinnig werk. Met Baffin Island als achtergrond, bevat deze film niet alleen fantastische shots, maar presenteert het ook de heimat van de Inuit cultuur. Authentiek en diep verbonden met Moeder Natuur – een film die je zal meenemen in je dromen.

Films:

GIVEN van Jess Bianchi (USA) 75 min

THE SMILING BAG van Dion Agius (AUS) 10 min

WHAT IF YOU FLY van Sean Yoro (USA) 10 min

TAAL: Engels

ONDERTITELS: Geen

DUUR: 100