Minuscule 2: het tropisch avontuur

nl
SYNOPSIS:

De winter komt eraan, dus alle beestjes in de vallei zijn druk in de weer om ervoor te zorgen dat ze genoeg eten hebben verzameld om de koude dagen door te komen. Een lieveheersbeestje komt in alle chaos terecht in een pakket met als bestemming de Caraïbische jungle van Guadeloupe. Een groepje vrienden bestaande uit een mier, een spin en een lieveheersbeestje vertrekken op een spannende tocht naar de andere kant van de wereld om hun vriendje te redden. Onderweg worden ze al snel geteisterd door allerlei exotisch gedierte.

In ‘Minuscule 2: het tropisch avontuur’ gaat het Franse duo Hélène Giraud en Thomas Szabo verder op het elan van de voorgaande animatieserie, maar pakken ze het visueel grootser aan. Het resultaat is een grappige, fantasierijke en mooie film die erin slaagt om je zonder het gebruik van woorden mee te slepen in een spannend avontuur, waarin de nadruk ligt op samenwerking.

De vertoning op 3/11 om 11u gebeurt in het kader van Krikrak. Tickets kunnen online besteld worden via www.ticketsbrugge.be.

LAND: Frankrijk

REGIE: Thomas Szabo & Hélène Giraud

DUUR: 89'