Picnic At Hanging Rock

nl
SYNOPSIS:

In het kader van het “Open huis” weekend in de gebouwen van Cinema Lumière, hebben we integraal “Picnic At Hanging Rock” op het programma staan. Reserveer nu alvast jouw ticket voor dit unieke event!

Natalie Dormer (Game of Thrones, The Hunger Games) in een nieuwe, glossy, sexy versie van de Australische jaren ’70 cultfilm van Peter Weir, gebaseerd op de iconische, tijdloze roman van Joan Lindsay.

Picnic at Hanging Rock dompelt je onder in de mysterieuze verdwijningen van 3 schoolmeisjes en hun onderwijzeres op Valentijnsdag in 1900. Het verhaal voert je langs het daaropvolgende onderzoek en de verregaande impact op de studentes, families en de medewerkers van Appleyard College, én op het nabijgelegen gehucht. Er zijn theorieën in overvloed, lang verborgen geheimen komen aan het licht, er ontstaat paranoia en hysterie – want de levens van onze personages zullen op verschillende manieren voor altijd veranderen…

Inspelend op onze angst voor het onbekende onderzoekt de serie kwesties zoals onderdrukking en seksualiteit, vrijheid en verstikkende fatsoen, de begrippen natie en identiteit, de oude wereld versus de nieuwe, natuur versus orde.

11u00: aflevering 1 & 2
12u45: pauze
13u30: aflevering 3 & 4
15u15: pauze
15u30: aflevering 5 & 6
17u15: einde

CAST: Harrison Gilbertson, Inez Curro, Lily Sullivan, Lola Bessis, Madeleine Madden, Natalie Dormer, Ruby Rees, Samara Weaving, Yael Stone

LAND: Australië

REGIE: Amanda Brotchie, Larysa Kondracki, Michael Rymer

TAAL: Engels

ONDERTITELS: Nederlands

DUUR: 6 x 52'