Walk with me

nl
SYNOPSIS:

Walk With me is een documentairefilm over de Zen-Boeddhistische gemeenschap geregisseerd door Marc Francis en Max Pugh. Deze wonderlijke documentaire wordt verteld door niemand minder dan de charismatische Benedict Cumberbatch.

Walk with me werpt een unieke blik op een Zen-Boeddhistische gemeenschap waarvan de leden al hun bezittingen opgaven en zich toeleggen op een kuis leven. Ze hebben een gemeenschappelijk doel: hun lijden ombuigen en de kunst van mindfulness beoefenen samen met de wereldberoemde leermeester Thich Nhat Hanh. De intuïtieve film, gemaakt over een periode van drie jaar, in hun klooster op het Franse platteland en tijdens een reis in de Verenigde Staten, is een meditatie over een gemeenschap die worstelt met existentiële vragen en de dagdagelijkse routine van het kloosterleven.

Terwijl de seizoenen komen en gaan, wordt de zoektocht van de kloosterlingen naar een diepere verbintenis tussen zichzelf en de wereld rondom hen, versterkt door de vroegere dagboeken van Thich Nhat Hanh.

CAST: met de stem van Benedict Cumberbatch

LAND: VK/Frankrijk/VS

REGIE: Marc Francis en Max Pugh

TAAL: ENG

ONDERTITELS: NL

DUUR: 88