Scholen

Naast het aanbod van Lessen in het Donker kan u bij ons ook terecht voor schoolvoorstellingen. Vanuit een vak, bijvoorbeeld Geschiedenis of Frans, kan u als school een actuele of wat oudere film selecteren, die cinema Lumière vervolgens programmeert voor een speciaal bezoek van de leerlingen. Op zoek naar de juiste film? We helpen graag met het zoeken naar een geschikte film om bepaalde thema’s aan te kaarten of culturen te leren kennen. Ook een programma van korte films stellen we met plezier samen.

Prijs: 5 euro per leerling, begeleiders GRATIS

Praktisch

Er is de mogelijkheid om zowel in de voor- als namiddag een vertoning te reserveren, bij voorkeur de voormiddag. Wij verwelkomen relatief kleine groepen, vanaf 40 personen. U kan dus al met twee of drie klassen bij ons naar de cinema. Maar ook grotere groepen vinden we fijn: onze vier zalen kunnen samen 333 bezoekers van een stoeltje voorzien. Hieronder vindt u een overzicht van onze zalen.

Blauwe zaal – 150 personen

Rode zaal – 76 personen

Groene zaal – 60 personen

Zaal 4 – 47 personen

Opgelet, we vragen minstens een maand op voorhand te reserveren, zodat we de tijd hebben om alles goed voor te bereiden.

Indien u geïnteresseerd bent of meer informatie zou wensen, kunt u mailen naar info@lumierecinema.be.